Αγγλικά
Ελληνικά
Email to a friend Αποστολή σε φίλο Προσθήκη στα favorites Κάντε αύτη τη σελίδα αρχική  
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  
  ΠΟΡΤΕΣ

Έπιπλα, ντουλάπες - ντουλάπια, ερμάρια, κουζίνες - κουζίνα , πόρτες, στέγες, κατασκευαστές   περγκόλων - πέργκολες, Κύπρος, Λεμεσός, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφος, Παραλίμνι - Αγία Νάπα Αμμόχωστος Ελαφρότητα, διαφάνεια, πολλαπλές χρήσεις και υψηλή ποιότητα είναι οι λέξεις που περιγράφουν τις πόρτες και τα συστήματα διαχωρισμού που παράγει η εταιρεία K & M Safedoor Λτδ. Οι πόρτες και τα συστήματα διαχωρισμού παρέχουν μια επιπλέον διάσταση στους εσωτερικούς χώρους χωρίς να τους διαχωρίζουν οριστικά.

Δεν είναι απαραίτητη η χρήση ράγας πατώματος για τα συρόμενα διαχωριστικά ενώ τα γυάλινα κομμάτια αποτελούνται από γυαλί laminated και διατίθενται σε διάφορα χρώματα και φινίρισμα. Η εταιρεία K & M Safedoor Λτδ ανέκαθεν απέδιδε μεγάλη αξία στη συνεργασία με διάσημους σχεδιαστές. Η εταιρεία K & M Safedoor Λτδ ειδικεύεται στην παραγωγή μιας ευρείας σειράς τύπων και μοντέλων πόρτων. Η χρήση προηγμένης τεχνολογίας και αριστοτεχνών αποτελούν τη βάση για την επιτυχία των προϊόντων της εταιρείας η ποιότητα των οποίων θεωρείται από τις ψηλότερες της βιομηχανίας. Οι στόχοι που έχουν επιτευχθεί από την εταιρεία μας είναι αποτέλεσμα της μακράς μας ιστορίας στην κατασκευή πόρτων που χρονολογείται από το 1997.

Η εταιρεία παράγει, επίσης, συρτές πόρτες, αλεξίσφαιρες πόρτες, και ημικατεργασμένες πόρτες τύπου listellare και multilayered . Παρόλη την αυτοματοποίηση της παραγωγής, ορισμένα στάδια της διαδικασίας κατασκευής των πόρτων εκτελούνται με ανθρώπινο χέρι, για την ακρίβεια, για να παραχθεί ένα αντικείμενο απαράμιλλης ποιότητας είναι απαραίτητο να το επεξεργαστεί ένα έμπειρο ανθρώπινο χέρι εκτός από τα σύγχρονα μηχανήματα.

Για να καταστεί σαφής η φροντίδα και προσοχή που αποδίδεται από την εταιρεία K & M Safedoor Λτδ στην κατασκευή των πόρτων και παραθύρων της, είναι απαραίτητο να παρακολουθήσει κανείς το πρώτο στάδιο κατεργασίας της ξυλείας το οποίο ακολουθείται ευλαβικά από την εταιρεία λόγω της σημασίας του στο τελικό προϊόν.

  Σχεδιασμός & Φιλοξενία Sk Weblline 2005 - 2009 Copyright K & M Safe Door Ltd. All right Reserved Χάρτης Περιεχομένων