Αγγλικά
Ελληνικά
Email to a friend Αποστολή σε φίλο Προσθήκη στα favorites Κάντε αύτη τη σελίδα αρχική  
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  
  ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Έπιπλα, ντουλάπες - ντουλάπια, ερμάρια, κουζίνες - κουζίνα , πόρτες, στέγες, κατασκευαστές   περγκόλων - πέργκολες, Κύπρος, Λεμεσός, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφος, Παραλίμνι - Αγία Νάπα ΑμμόχωστοςΧειροποίητες κουζίνες, ξεχωριστές, όπως τους πελάτες μας.

Καθεμία από τις κουζίνες μας σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις υψηλότερες προδιαγραφές στο εργοστάσιό μας. Καμία από τις κουζίνες μας δεν είναι η ίδια με άλλη που έχουμε κατασκευάσει.

Είτε μένετε σε μικρό σπίτι ή σε κάστρο, μπορούμε να σας φτιάξουμε έπιπλα στα μέτρα σας που να ταιριάζουν με το χαρακτήρα του σπιτιού σας και να ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Έχουμε εγκαταστήσει πολλές κουζίνες σε ολόκληρη την Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο-Παραλίμνι) και σε γειτονικές χώρες και πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να κατασκευαστεί μια κουζίνα που να είναι ευκολόχρηστη και καθαρίζεται εύκολα, είναι όμορφη, δεν έχει οποιαδήποτε απρόβλεπτα μειονεκτήματα και που αυξάνει την αξία του σπιτιού σας.

Κοντά μας, το μόνο πρόβλημα που θα έχετε θα είναι αυτό της επιλογής. Ίσως να πρέπει να είναι καμωμένη από πεύκο για να ταιριάζει με τα παραδοσιακά έπιπλα; ή ίσως βαμμένη, με ή χωρίς σχέδια;

Οι πιο πάνω είναι δύσκολες αποφάσεις, αλλά εμείς θα σας καθοδηγήσουμε με την παροχή συμβουλής ώστε να προβείτε στη σωστή επιλογή μέσα από ένα λαβύρινθο πιθανοτήτων.

Κουζίνες κατασκευασμένες για την απόλαυσή σας, αλλά προπάντων κατασκευασμένες για να αντέχουν στο χρόνο.

Σήμερα, μια καλά σχεδιασμένη, ποιοτικά κατασκευασμένη και επαγγελματικά εγκατεστημένη κουζίνα θα ενισχύσει την ομορφιά του σπιτιού σας, θα αυξήσει την αξία του και θα είναι το αντικείμενο ζήλιας των φίλων σας. Στο εργοστάσιό μας θα βρείτε μια εξαιρετική σειρά διαφορετικών σχεδίων. Πολλά ειδικά έξτρα και επιλογές φινιρίσματος παρέχουν δελεαστικές πιθανότητες σχεδιασμού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει καλύτερα. Τα έπιπλα της εταιρείας K & M Safedoor Λτδ μπορούν να σχεδιαστούν για να χωράνε σε οποιοδήποτε δωμάτιο ενώ μπορούν να γίνουν σε αυτά οι αλλαγές σχεδιασμού που επιθυμείτε ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας. Τα κατάλληλα βαμμένα ερμάρια διασφαλίζουν ότι η κατασκευή είναι ωραία από πλευράς αισθητικής, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Κατασκευασμένες χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά, μηχανήματα ακριβείας και πεπειραμένους τεχνίτες, οι κουζίνες της εταιρείας K & M Safedoor Λτδ θα σας εξυπηρετούν για πολλά χρόνια.

Ειδικές Τιμές για παραλαβή από το Εργοστάσιο
 
Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από κατασκευές κουζινών. Όλες οι κουζίνες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας που εδρεύει στη Λεμεσό - Κύπρος.  

Πατήστε στις ακόλουθες λέξεις για να δείτε δείγματα κουζινών των δικών μας κατασκευών. Ελπίζουμε ότι οι ακόλουθες σελίδες θα σας δώσουν ένα δείγμα της δουλειάς μας και της εκτενούς σειράς των κουζινών που κατασκευάζουμε. 

Εάν θέλετε οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο
+ 357 25870907  ή στείλτε μας μήνυμα στο


Για περισσότερα σχέδια  
  Σχεδιασμός & Φιλοξενία Sk Weblline 2005 - 2009 Copyright K & M Safe Door Ltd. All right Reserved Χάρτης Περιεχομένων