Αγγλικά
Ελληνικά
Email to a friend Αποστολή σε φίλο Προσθήκη στα favorites Κάντε αύτη τη σελίδα αρχική  
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  
  ΕΡΜΑΡΙΑ

Έπιπλα, ντουλάπες - ντουλάπια, ερμάρια, κουζίνες - κουζίνα , πόρτες, στέγες, κατασκευαστές   περγκόλων - πέργκολες, Κύπρος, Λεμεσός, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφος, Παραλίμνι - Αγία Νάπα Αμμόχωστος

Η εταιρεία K & M Safedoor Λτδ είναι ειδικευμένη κατασκευάστρια ερμαριών που προσφέρει αποθηκευτικές λύσεις σε πελάτες της σ' όλη την Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο - Παραλίμνι), καθώς επίσης στο εξωτερικό, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Ελλάδα. Παρέχουμε μια σειρά αποθηκευτικών συστημάτων που περιλαμβάνουν ερμάρια με συρτές πόρτες, ερμάρια με πόρτες - καθρέπτες, και ερμάρια εξοικονόμησης χώρου. Αναλαμβάνουμε, επίσης, την εγκατάσταση υπνοδωματίων.


Ο αποθηκευτικός χώρος ποτέ δεν είναι αρκετός σε οποιαδήποτε κτίριο. Τα ερμάρια εξοικονόμησης χώρου μας είναι ιδανικά για την αυξανόμενη συλλογή ενδυμάτων σας, και μπορούν να σχεδιαστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διατηρούμε αποθέματα μιας σειράς ερμαριών με συρόμενες πόρτες που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον διαθέσιμο χώρο στο σπίτι σας και ερμάρια με πόρτες - καθρέπτες που θα κάνουν το υπνοδωμάτιό σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Τα συστήματα αποθήκευσης μας είναι λειτουργικά και καλαίσθητα ενώ προσφέρονται σε μια ευρεία σειρά ειδών που θα ικανοποιήσουν το γούστο σας. Όλα τα ερμάρια μας εγκαθίστανται από τεχνίτες για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα εφαρμογής και προσφέρονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Τα ερμάρια της εταιρείας K & M Safedoor Λτδ στην Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο - Παραλίμνι), και στο εξωτερικό, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Ελλάδα, παρέχουν αποθηκευτικές λύσεις και για υπνοδωμάτια και προσφέρονται σε μια ευρεία σειρά που σίγουρα θα περιλαμβάνει το ερμάρι για τις δικές σας ανάγκες.

Τα ερμάρια που προσφέρονται από την εταιρεία μας ποικίλουν από απλά ερμάρια με μία πόρτα έως ερμάρια - δωμάτια πολυτελείας που παρέχουν κάθε δυνατή ευκολία για την αποθήκευση ενδυμάτων, παπουτσιών, γραβατών κ.λ.π.

Η σειρά ερμαριών μας συνδυάζει φινίρισμα πολυτελείας με εύχρηστα συστήματα που μπορούν να κατασκευαστούν ως δωμάτιο - καμαρίνι (δωμάτιο με ερμάρια ενδυμάτων και τουαλέτα) ή συμβατικά ερμάρια ή ακόμα δωμάτιο καμαρίνι ανοικτού τύπου. Και τα δύο τελευταία διαθέτουν έντονο σύγχρονο χαρακτήρα. Οι καθαρές τους γραμμές τονίζονται με τη χρήση γυαλιού, αλουμινίου ή βερνικωμένων επιφανειών τύπου laminate και επιλεγμένους καπλαμάδες από ξύλο. Οι κατασκευές και οι εσωτερικοί τους μηχανισμοί κατασκευάζονται στις υψηλότερες προδιαγραφές.Είμαστε μια πεπειραμένη εταιρεία που διεξάγει τις εργασίες της σε ολόκληρη την Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο - Παραλίμνι), και στο εξωτερικό, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Ευρώπη με άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επικοινωνήστε με την K & M Safedoor Λτδ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποθηκευτικές λύσεις που προσφέρουμε, τα ερμάρια με συρόμενες πόρτες και πόρτες - καθρέπτες, τα ερμάρια εξοικονόμησης χώρου, τα υπνοδωμάτια που προσφέρουμε και τα συστήματα αποθήκευσης μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +357 25 870 907 για προσφορά.

 

 

Ειδικές Τιμές για παραλαβή από το Εργοστάσιο
 
Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από κατασκευές ερμαριών. Όλα τα ερμάρια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας που εδρεύει στη Λεμεσό - Κύπρος.  

Πατήστε στις ακόλουθες λέξεις για να δείτε δείγματα ερμαριών των δικών μας κατασκευών. Ελπίζουμε ότι οι ακόλουθες σελίδες θα σας δώσουν ένα δείγμα της δουλειάς μας και της εκτενούς σειράς των ερμαριών που κατασκευάζουμε. 

Εάν θέλετε οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο
+ 357 25870907  ή στείλτε μας μήνυμα στο

 

Για περισσότερα σχέδια  
  Σχεδιασμός & Φιλοξενία Sk Weblline 2005 - 2009 Copyright K & M Safe Door Ltd. All right Reserved Χάρτης Περιεχομένων